TKD Dugo Selo

Taekwondo klub Dugo Selo osnovan je 17. lipnja 2006. godine na inicijativu roditelja  čija su djeca  polazila tečaj taekwonda u Pučkom otvorenom učilištu Dugo Selo. Nakon osnivanja Taekwondo klub Dugo Selo dobio je na korištenje prostor Stare škole  ( nekadašnje dvorane stolnoteniskog kluba ) gdje se i danas održavaju treninzi.

 

Klub je počeo raditi uz stručno mentorstvo Antona Marasa, a Sandro Maras bio je i prvi trener. Od tada do danas Taekwondo klub Dugo Selo je sa početnih 20 članova prerastao u Klub sa preko stotinu članova, a  od studenog  2011. treninzi su organizirani i na području općine Brckovljani u Lupoglavu, gdje se za potrebe treninga koristi Društveni dom u Lupoglavu.

 

Od osnivanja do danas Klub u Klubu je radilo nekoliko trenera; Sandro Maras, Zdenko Maras, Marinko Mandić,  Zvionmir Matica , a od 2010. godine u Klubu je stalno zaposlen trener Seung Ki Hong.

 

U redovnom trenažu  Taekwondo klub Dugo  Selo ima tri grupe i to ; početnici,  mlađi kadeti i kadeti  i natjecatelji. Osim toga tri puta tjedno održavaju se rekreativni treninzi za osobe treće životne dobi. Osim , redovnog treninga Taekwondo klub Dugo Selo za vrijeme zimskih i proljetnih školskih praznika organizira i besplatne  taekwondo  radionice za  djecu školskog uzrasta.

 

Taekwondo klub Dugo Selo orijentirao se na prikupljanje sredstava putem prijave na razne natječaje pa smo tako zahvaljujući  dobivenom natječaju  Svjetske banke – Fonda za civilno društvo dobili  dovoljno sredstava da opremimo sportsku dvoranu tatamijem , tako da naši članovi imaju izvrsne uvjete za trening.

 

Dvorane:

Stara škola, Josipa Zorića  65, Dugo Selo

Društveni dom Lupoglav,  Lupoglav  Brckovljan

 

Treneri: Seung Ki Hong

Voditelji: Jerneja Bambić, Janja BambićInfo

Taekwondo klub “Dugo Selo”
Sportska  2
10370 Dugo Selo

KONTAKT:
Seung Ki Hong
Mob: 098/ 17 05 753
 
TAJNICA:
Jasminka Kokot Bambić 
Mob: 098/465 890