Proglašeni najbolji sportaši Zagrebačke županije u 2016. godini

Izbor najboljih sportaša i sportskih kolektiva, u organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije, održan je u Ivanić-Gradu. Priznanja najboljima, uz ostale, uručili su župan Stjepan Kožić i zamjenik župana Rudolf Vujević.

Paraolimpijac Velimir Šandor i Ana Lenard – najbolji su sportaši Zagrebačke županije u 2016. godini.
U muškoj konkurenciji priznanje najbolje sportske momčadi primili su kuglači Zaprešića, a u ženskoj konkurenciji šahistice ŠK „Polet“ iz Buševca.
Nagradu najboljeg sportaša s invaliditetom primila je Mirjana Lučić, Nagrada za životno djelo uručena je Mladenu Čopu.
Na svečanosti je uručena i nagrada sportskim nadama Zagrebačke županije. Među nagrađenim iz Taekwondo sporta bio je Marin Hlad (Taekwondo klub Jakovlje).
Tradicionalno, dodijeljeno je i priznanje pojedincima koji su postigli značajna ostvarenja u različitim područjima sporta. Iz Taekwondo sporta priznanja su primili: Viktor Romančuk (Taekwondo klub Zaprešić) i Anton Maras (Taekwondo klub Rugvica). Anton Maras dobio je priznanje za 40 godina rada u taekwondo sportu kao natjecatelj i sportski radnik.
Priznanje za značajna ostvarenja u sportu uručeno je i sportskim udrugama, među nagrađenima priznanje je dobio Taekwondo klub Rugvica za dvadeset godina rada na području općine Rugvica.

 

Kontakt

Taekwondo savez zagrebačke županije

Vladimira Novaka bb,
Športski centar Zaprešić
10290 Zaprešić, Hrvatska

Tel/Fax: 01/2913-489

 

Boris Makarun,
Mob: 098/ 484 – 0391,
Mail: –

Anton Maras,
Mob: 098/ 827 – 832
Mail:  –